Saftekin Gazi Ortaokulu

Vizyon: Yaşam boyu öğrenmenin tüm süreçlerinde öncü bir kurum olmak, Öğrenmeyi öğrenen, öğrenirken öğreten, kendine ve çevresine zarar vermeyen, öz güvenleri oluşmuş, Atatürkçü, demokratik, laik, mutlu bir gençlik yetiştirmektir.

Misyon: Öğrencilerimize,Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda; demokratik, çağdaş, laik eğitim hizmetleri sunmak ve duygusal, zihinsel, bedensel potansiyellerini tüm insanlık için sağlıklı kullanabilen, özgüvenleri gelişmiş, kendine, çevresine zarar vermeden yaşamayı öğrenmiş bireyler yetiştirmektir. Öğrencilerimize, kendilerinin ve diğer bireylerin düşünce ve davranış özgürlüğünü destekleyen; akılsal, toplumsal, ulusal değerlerimize sahip çıkacak, 21. yy’ın gelişen dünyasında ülkesinin yararını arttıracak, ihtiyaçlarına cevap verecek beceriler kazandırmaktır.

Başarılar:

Saatler: ORTAOKUL: 07:20-13:00
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://saftekingaziortaokulu.meb.k12.tr

Adres - Saftekin Gazi Mahallesi Yaramış Yolu Üzeri Malazgirt / MUŞ

Öğretim Şekli :İKİLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ ADAKSU-AHLAT YOLU ÜZERİNDE 5,5 DÖNÜMLÜK ARAZİ ÜZERİNE KURULMUŞ OLUP MALAZGİRT İLÇESİNİN SAFTEKİN GAZİ MAHALLESİNDE BULUNMAKTADIR.

Adres - Saftekin Gazi Mahallesi Yaramış Yolu Üzeri Malazgirt / MUŞ

Ulaşım ULAŞIM ÖĞRETMEN SERVİSİ VEYA İLÇEDE ÇALIŞAN TİCARİ TAKSİLERLE SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık OKULUMUZ İLÇE MERKEZİNE 2 KM, İL MERKEZİNE İSE 137 KM UZAKLIKTA BULUNMAKTADIR.